01.06

Helt stört trött efter träning känner jag..

Har i alla fall övningskört en hel del med mormor idag, riktigt bra gick det. Har ju tur som har min mormor. Hon är nämligen utbildad körskolelärare, lyxigt va?
Hon är sådär jobbig också, en gång sa hon när vi körde "nu ska du få välja valfritt ställe att vända på", sen sitter hon helt tyst.. i flera minuter.. bara tyst.
JAG FICK PANIK!
HIttade inget jävla ställa ett vända på, hahah! Men det är grymt bra träning inför lektionerna med körskolan.IMORGON ska jag pierca öronen!

Har länge velat göra ett tredje hål i mitt högra öra, så jag nämnde det för mamma idag, och hon svarade "ja men gå och gör det imorgon då?". Och då slog det mig att vafan, det kan jag ju göra! Lite spontant sådär, I like it.
Så imorgon smäller det. Sanne ska vara med och hålla min hand, hehe.
Funderar på att göra ett andra hål i vänsterörat när jag ändå är igång, beror på priset..


Nästa gång blir det i alla fall en sån här!
Har haft en sån förut, men den gjorde jag själv och det blev nog inte så jättebra, för det blev irriterat efter nån vecka. Berodde nog på skitigt smycke, för jag hade en steril kanyl att göra hålet med!Kom precis hem nu, har varit hos min vän Patrik och myst med tv och chokladbolls-kladd. Det var kämpigt att resa sig ur den skönaste soffan i världen och börja gå den 10 minuter långa vägen hem i kylan kan jag lova..Kommentarer
Postat av: olivia

haha aw taaack :D

2010-02-10 @ 16:41:58
URL: http://ulivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0