Ordningsam OCH hälsosam, va?

Skolan har börjat, och min klass verkar faktiskt riktigt bra! Likaså lärarna och själva programmet, till och med lokalerna är bra tycker jag. Men den gamla klassen och skolan och lärarna är saknade.. Saknar min svenska lärare Andrea som kan kunde skämta och dryga med så mycket, och klassen som man faktiskt hade kul med varje dag, även om alla inte var omtyckta av alla.

Jag har blivit ordningsam och hälsosam, kan ni förstå!? Har köpt en superfin kalender som jag skriver så mycket jag kan i, och jag har inte tappat bort nåt.. än. Hitills är det roligt att vara ordningsam, men det lär ju ändra sig.. Julia och Josefin håller koll på mina saker i klassrummet i alla fall haha!Men att jag har blivit hälsosam är väl en chock för mänskligheten? Jag har tränat en del på friskis&svettis nu när dom har pröva på-vecka, senast igår med Ammar och Joel, så mamma och jag har bestämt oss för att köpa varsitt kort, redan imorgon! Men det som jag själv blir förvånad över är att jag inte är sugen på godis när jag ser det, blir inte ens sugen på McD när jag ser det längre, UNDERBART! Hoppas jag lyckas hålla mitt hälsosamma liv på topp lite mer än 4 dagar.

Mitt rum är hårigt..

Jag snaggade Ammars hår i mitt rum idag, så nu är det hår överallt, korta stickiga svarta små hårstrån överallt, på golvet, i sängen, på skrivbordet, you name it..
Det lustiga var, att det som borde ha tagit 15 minuter tog ungefär 3 timmar, för Ammar hade glömt att ladda rakapparaten, WOHO! Så vi hade den på laddning i 10 minuter, snaggade så snabbt vi kunde tills apparaten dog (och levnadstiden var ca 15 sekunder), laddade den igen osv.. Men resultatet blev enligt mig riktigt bra, åh han är så snygg i snaggat. Men han själv gnällde mest "Ameh... jag skulle inte ha snaggat mig igen.." JOO säger jag.
Så nu ser han ut som Brian White igen, very hot

   

Ammar? Brian?
____

Läs föregående inlägg, läskigt

Jag kunde typ ha dött

Häromdan hände nåt helt sjukt! Jag skulle platta håret som vanligt när sladden helt plötsligt blev jättevarm, och då fick jag VÄRSTA stöten, och sen exploderade (verkligen exploderade med värsta smällen) plattångs satan, och sen började den brinna, som tur var så gick säkringen och det slutade brinna ganska fort. TÄNK OM DEN HADE EXPLODERAT I MIN HAND!!
Efteråt skakade jag i hela kroppen och jag kände hur mycket elektricitet jag hade i armarna, skitäckligt..

Har skrivit till BaByliss och berättat vad som hände så dom kanske kan ändra nåt på deras nya plattång-modeller så det inte händer samma sak för nån annan.Här är prylen som försökte spränga bort min hand...


I'm a hanapee fan!

Sitter och skrattar högt för mig själv när jag läser HanaPees blogg (http://www.hanapee.blogg.se/). Den är så hysteriskt rolig, hon är verkligen inte det minsta rädd för att skämma ut sig. Ett exempel, en av hennes läsare hade skickat en sjukt onödig fråga som löd  "hur ofta bajsar du? hur mycket luktar det? flyter det? vilken konsistens?" och helt utan tvekan svarar hon "ca 2 ggr per dag. det luktar ganska mycket, beronde konsistens, ofta är det löst".
Cred till henne som verkligen vågar vara sig själv. Jag måste erkänna det Hanna, jag är ett av dina, som du själv kallar det, fanz.


jag är för seg idag

Varför är dagarna innan skolan så satans tråkiga? Jag längtar tills helgen, på fredag blir det selånger marknad, sen på lördag åker jag och min man till stockholm och har roligt. WEI

C ya


Cola och öl, hur tar man fel på det?

Petra var så rolig i förrgår när vi var och badade. Vi gick till gonzalez och köpte en pizza, och då skulle petra ta en jaffa till mig och en cola till henne, så hon la ner drickorna i väskan och vi promenerade till sidjön, där tar hon upp sin "cola" ur väskan, öppnar den, ställer den på bordet... Ända tills jag ser att hon har tagit en öl istället för en cola. Hur tar man fel på det? Ett gott skratt blev det!_______

Här kommer blandade bilder från veckan som varit


   
  
   

RSS 2.0