VA!?

JOSEFIN OCH CAROLINE SPELAR OCKSÅ SPEL!

Spelen tar över världen (datorkunskapen)

DATAAA!!!!

Nu sitter jag på datorkunskapen, det är lika tråkigt som vanligt, och alla är inloggade på bilddagboken som vanligt, förutom Julia som sitter och skriker "MEN JAG VILL SPELA SPEL!!! Åh, kolla här.. Åh vilket roligt spel, det här ska jag spela!!!!" Anledningen till att hon skriker är för att hennes ena öra har blivit en aning retard, med anra ord så är hon DÖV.

Men ojsan, det är inte bara Julia som spelar spel, Linnea spelar också spel.. Kanske ska man hänka på trenden..? Jag ska fan göra det, nåt riktigt töntigt barnspel. Sånt gillar jag

För övrigt så saknar jag min kära fästman, som fan :(Färgar håret

Sitter här med blekmedel i håret. Tro nu inte att jag ska bli blond, nej det är bara slingor. Bottenfärgen blev mer eller mindre RÖD, hoppas jag passar i det, vissa är så sjukt snygga i rött hår. Ska skölja ur om ca 10 minuter, sssspännande!
Inga foton i brevlådan idag heller.. IMORGON!!

VART FAN ÄR MINA FOTON!?

Det är sant.. Jag har inte fått mitt klassfoto eller min skolkatalog än.. Hur ska jag överleva denna katastrof?

bye bye coldie

NU är jag äntligen frisk! Förutom att jag fortfarande har nåt irriterande långt in i min högra näsborre som gör att jag nyser och har nyst i regelbundet 4 dagar!
Fast min klass fick sig ett gott skratt när jag avbröt våran genomgång genom att nysa svinhögt och köra knät jättehårt rakt upp i bordet, ojoj..

Imorgon ska jag träna efter ett långt uppehåll, jag kommer dö. Men faktiskt, så behöver jag gå ner i vikt, är less på att det aldrig händer någonting på vågen, det står i princip samma vikt varje dag.. 61, 62, 61, 62.. Jaja, jag vill i alla fall ner under 60-sträcket!! Om det en vacker dag stod 59.9 på vågen så skulle jag jubla! I'm gonna make it

 

RSS 2.0