Jag älskar hösten!

Är inte hösten helt underbar med alla vackra färger, och det sjukt snygga höstmodet?!
Har varit ute med Ammar, Andreas, Jennie och Isabelle idag. Vi cyklade till citygross i det härliga vädret och köpte massa onödiga saker såsom maränger och frasses. Sen var vi utanför mig och åt massa äpplen och knäppte kort. Det är verkligen vackert utomhus nu.

 

Jag tror inte jag är den enda som har längtad efter höstmodet, stora långa stickade koftor och breda halsdukar som man nästan drunknar i, mm lovely! Jag har dessutom hittat ett superfynd, gissa vart? I min källare! En jacka som mamma köpte nångång på 80 talet. En perfekt höst jacka, lite för kall kanske, men whatever!     

Jennie. Andreas. Jag och Ammar. Jag och Isabelle

Att vara slarvig kostar pengar..

Igår var jag så duktig att glömma min lånekamera från skolan på bussen. Men som tur var så hade någon tagit den och lämnat in den på navet, så jag hämtade den med lättnad, men jag tänkte aldrig på att kolla om den var sönder eller inte. Så jag fick en chock när jag kom hem och ser att kameran ser ut såhär.Men oroa er inte people. Det är inte själva kameralinsen som är krossad, utan det är bara glasskyddet som är fastskruvat ovanpå linsen som gick sönder. Detta skydd kostar tydligen 300 kr, så det är det jag måste betala.. Tänk vad många snackwraps på mcdonalds jag hade kunnat ätit för dom pengarna. Hela 15 stycken!!

Je parle francais

Bonjour! Je parle francais tres bien! Som då betyder: "Jag talar franska väldigt bra". Tror jag i alla fall.....

Jag har haft min första franska lektion steg 3 på hedbergska idag, därav mitt franska intro. Det varfaktiskt ganska roligt, vi fick använda varsin laptop och träna på glosorna vi fick tills torsdag.

Just nu har jag yrkesteknik (foto). Puss på er

DOPEBOY!

YES! Äntligen är dopeboy videon ute, men vart fan är blondinbella!? Hon skulle ju vara med, är det hon som sitter och vickar på huvet på texten "dopeboy"? Hmm..
På tal om Adam Tensta så har jag äntligen hittat den ursnygga lila klocka som han bär jämt, och till min stora besvikelse kostade den 1,3 lakan... Åh, jag som verkligen ville ha den.

Klassens bitch..

Det är jag som är klassens bitch! Eller det var i alla fall det intrycket Emma fick av mig första dagen med nya klassen.
Jag har faktiskt hört av många att jag ger elaka blickar på dom jag inte känner, det är ju jättehemskt! Jag är faktiskt snäll, och det är verkligen inte min mening att ge blickar.
Till och med min pojkvän säger att jag en vacker dag kommer hamna i tjaffs för att jag tydligen stirrar så mycket på folk. Men vafan, vad är det för fel att titta på folk? Om nån tittar på mig så tänker inte jag "VAFAN GLOR DU PÅ!?", personen kanske tycker att jag har en snygg tröja? Tihi.

RSS 2.0