Lars Ohly

Idag har jag faktiskt träffat Lars Ohly i egen hög person.Han var på besök hos ung vänster
och snackade om våran politik, mycket bra! Fast hans svenska är lite för utveckad för mig så jag förstod typ hälften?! Haha, nejdå. Men han sa en hel del riktigt bra saker, dessutom var han väldigt trevlig!

Jag blir så arg när jag träffar personer som bara slänger ur sig idiotiska saker rakt ut om vänsterpolitik, om Lars och om kommunism.

Som idag säger en person till mig; "Lars Ohly är en jävla idiot, han är ju en jävla kommunist. Vet du hur mycket kommunismen har dödat!?"

Men då vill jag säga något till dig lilla vän, att om inte jag minns fel så räknas nationalism, RASISM, som högerpolitik.
OCH HUR MYCKET HAR INTE RASISMEN DÖDAT!?
 
Idiot

HALLAA

VAD ÄR DET SOM HÄNDER!?!?

MITT ANSIKTE HAR EXPLODERAT!!

Okej.. Så hemskt är det inte. Men jag som aldrig någonsin har finnar, nu har jag en på vänstra kinden, en på näsan, och en på högra kinden, dom har landat i en vacker rak linje över mitt ansikte (!?). Weird..

Kan det bero på den hysteriskt stora tobleronen jag har tryckt i mig?
Jag går runt som ett nervvrak här hemma, är stirrig och allmänt rastlös. Jag saknar Ammi som är många långa mil bort.

Men, medans jag är "allmänt rastlös", så har jag letat fram lite ögongodis i extra stor bildstorlek for y'all.
Se och njut

MEN SKÖNAST

Jag säger bara.... Jag hjärta ChrisWaynes

Blev bjuden på födelsedags fika på Waynes av Josefin idag, mums!IT WORKS!

Filtret som jag sa inte funkade på min dator, det funkar nuuu!! Vet inte vad som var fel igår, behövde troligen bara en omstart. För övrigt så heter filtret "Liquid", eller "Gör flytande". Här har ni ett hysteriskt resultat av det:HAHA! Vad tycks? Snacka om att jag är lättroad..


Ett nytt Photoshop för 14 252 kr?

"En bild ljuger aldrig.."

Nja.. Så lät det för några år sen, nu för tiden ljuger bilden ALLTID. Jag är lite nördig och sitter jämt och tittar på klipp om photoshop för att lära mig mer osv (heheheh), och när jag hittar videor som dom här så blir jag nästan lite förtvivlad.. Jättmånga av bilderna i den första videon har jag trott varit riktiga hur länge som helst.

Tro inte på vad ni ser!!
KUUUL att filtret
dom använder på den här videon inte funkar på mitt Photoshop, WHYYY?!?!?!?

Skulle behöva en nyare version kanske, men det skulle svida lite att langa fram 14 525 riksdaler för det..

Miniroadtrip idag

Idag ska vi ta en liten roadtrip mot Härnösand, pappa ville titta på Botniabanan, en järnväg som har hållt på att byggas i TIO år. Det är alltså ingen liten järnväg.. Jaja, dit ska vi i alla fall (jag ska köra, woho!), sen lär det ju bli stopp för fika och sånt. Jag har med mig kameran så en del bilder blir det nog också!

Puss


NEW DESIGN!!

Sprillans ny design!
Alla bilder på headern är tagna av mig, och bilden till vänster är faktiskt jag.. I sjuan!!
 
Fick inspirationen från
Hanna Björkstedts blogg, en av mina favoritbloggar. Fast hennes är tusen gånger snyggare än min.. Jag vill också få till sådär snygga kanter under min header, där själva bloggen börjar kan man säga.. Någon som vet hur man gör kanske?

LIte bilder från idag....Bilden till vänster är ganska cool.. Det började precis åska. "Det goda möter det onda" haha!

Den gamla designen är tillbaka! En stund i alla fall..

Rubriken säger väl det mesta :)

För övrigt så spöregnar ute, och himlen är alldeles gul.. Skitfräckt!

FRESHHHH

Har för övrigt köpt en ny parfym idag! Tommy Hilfiger Girl, som jag har suktat efter i nåt år eller mer nu, ÄNTLIGEN ÄR DEN MIN!! Den luktar grymt gott, fräscht. Den var riktigt dyr, 425 kr, men som tur var så hade jag presentkort så det vart bara ynka 25 kr, WOHO! Vilket kap.

Har riktigt tråkigt för tillfället, borde läsa en bok istället men känner inte lusten.. Läser Anne Franks dagbok men den är så jävla seg, har hållt på med den alldeles för länge nu men det känns som en bok man MÅSTE läsa, ger mycket för allmänbildningen.

Läser också "tusen strålande solar" (samma författare som "flyga drake"), men har inte kommit långt på den så jag har inte hunnit fått någon uppfattning om den. Jaja, vi får se vad jag hittar på. Tjohej

Varför kom inte jag på det här?

NI kanske har sett på blogg.se s startsida om detta sjukt grymma läppglanset!? 

Man kan välja bland massa olika killar, och när man vrider på läppglanset så får man se honom i underkläder, HOW COOL IS THAT!?

Undrar vem jag väljer.........

LÄR JU BLI DENNA KILLE!
Lite Ne-Yo sådär..

SM-GULD

Det här kommer egentligen alldeles för sent, men jag har inte haft tid att ljubla i bloggen, har haft fullt upp med att fira och att ta massa bilder (och det jobbiga efterarbetet med alla bilder) på våra grabbar.

Designen är ny, ful, och ägnad till våra älskade Dragons, såklart.. Det är jag som har tagit alla bilder som är på headern, bara så ni vet, hihi!

Ni får leva med denna irriterande design ett tag, vi måste ju vara trogna supporters!


Babbel babbel babbel....

Sitter och rent av NJUTER över de hatiska kommentarerna som faller som bomber över Blondinbellas senaste inlägg, massa överklassgnäll om EU.. Lägg märke till den härliga kommentaren som innehåller cirka 1000 stycken "jag vill spy."

http://blondinbella.se/rosta-for-ett-mer-oppet-och-battre-eu/#Kommenteraför övrigt..... HENOK ACHIDO!Släng upp Spotify och lyssna, tro mig, det är guld!!PÅ TAL OM GULD!?!??!?! DRAGONS!??!?!
Jag ska byta min bloggdesign för några veckor framåt, den kommer nog tonight..

Västanåfallet

Jag var och red igår på västanåfallet, så som jag har längtat efter mina älskade islandshästar!!! Det var helt underbart, en 2 timmars rutt i skogen, vi galopperade i branta backar och töltade på vägarna och bara njöt. När vi kom tillbaka hade jag lera i hela ansiktet för hästen framför skvätte lera när han sprang, haha! Det måste ha varit en vacker syn.

Min häst hette Tröjski, eller Tröjsti... Nåt sånt, jag blev kär direkt när jag såg honom, så han blev det! Dom sa att han var väldigt känslig i munnen och att jag skulle ta det försiktigt, men jag tyckte inte att det var något speciellt med det. Underbar tölt hade han i alla fall, ni som aldrig har ridit islandshäst fattar troligen ingenting av det här.. haha

Här kommer lite av mina "konstnärliga" bilder.

   Bjuder på en oredigerad och freeesh bild på moi

A big break

Hey people!
 Nu är jag tillbaka från ett långt uppehåll, jag har inte haft någon blogglust, men nu är den tillbaka (för tillfället)

Återkommer om ett tag och berättar om min, faktiskt, väldigt spännande förmiddag.


RSS 2.0