bebiis

Har det så kallade "sweden rock-gänget" på besök.
Mamma och pappas sköna rockvänner som dom ibland åker på sweden rock (hårdrocksfestival) med, därav namnet.

I alla fall, ett av paren har bara för någon dag sen fått sin efterlängtade dotter, och hon är så fantastiskt fin.
Det är så fascinerande med nyfödda barn, små barn. Deras pyttesmå händer och fötter, hur dom har allt; kroppsdelar och detaljer, som en vuxen människa har fast i miniatyr. Helt fantastiskt..Lilla Nikki

Akon

Remember?
Åh, älskar den här låten :)

Akon - Don't mattermams och paps <3

Idag firar mina föräldrar 22-årig bröllopsdag.
Fattar ni hur lång tid det är? 22 ÅR! Jag har levt i 18 år, och då är man ändå sedd som vuxen liksom.. Men inte nog med det så var dom tillsammans i 8 år innan dom gifte sig också. Ser verkligen upp till dom för det, tycker det är döhäftigt! :)

Så grattis, tusen gånger grattis till er, jag älskar er mest i världen.


N.E.R.D och Tensta

Fick precis reda på att N.E.R.D har ställt in deras spelning på storsjöyran i helgen.
Fyfan vad surt. Jag skulle ha varit där!
Hyfsat glad att jag inte åkte, fattar ni vilken besvikelse om man åker dit endast för N.E.R.D och så ställer dom in, för att Pharell fick "halsproblem"... Comee ooooon. Är det verkligen så..
Men aa.. Tur att jag inte slösade tid och pengar på att åka dit för att missa dom då. Så.. I feel sorry för alla er som åkte dit för dom.

Nåt jag däremot är så jäääävla avundsjuk på är att Adam Tensta spelar där ikväll!!
GAAh, jag älskar Adam. Ser upp till honom på alla sätt. Har sett honom 2 gånger, och han har varit sjukt grym båda gångerna.
Han kan ju faktiskt vara en av dom coolaste människorna i världen.. Så kul, när det var gatufesten här förra året så hade han suttit helt för sig själv på busshållplatsen här i Sundsvall efter sin spelning och väntat på en av stadsbussarna, då skulle han till en kompis.. Haha! Obrydd människa. Keep it up AdamDör för hans stil

rasse bache natteravn

Rasmus Seebach - Natteravn

Hörde den här på krogen första gången och tänkte "vafan är det här?"

sen spelade en kompis den hemma hos mig när jag hade fest i lördags, och då kände jag att den faktiskt var riktigt okej..

Lyssna vettja..


Mehcad Brooks

Okej kids...

VARNING!!

Denna video kan orsaka väldigt starka känslor och reaktioner.

Så håll i er.. medans ni tittar på den här videon, med en fantastisk man vid namn Mehcad Brooks. Han har ni nog sett förut i min blogg ;)You wanna see my ----? I know you wanna see it..


oh my lord. MEEEHHCCCAAADDDD!!!!!

JAA

HEEJ bloggish!

Äntligen funkar det att styckeindela..
Det enda jag behövde göra var att kika i vanliga frågor-grejset på blogg.se och fick problemet löst direkt, haha, så dumt.

Jag ska komma på nåt grymt att skriva om.. Återkommer inom kort ;)

thtgh

jag försökte göra ett fint inlägg, men gav upp när jag insåg att ingenting funkar som det ska. varför går det inte att styckeindela texten!?!?!? diiee

RSS 2.0