Okej, nyttigt liv!!

Jag har för många bodybutters från The Body Shop..
Har nyss duschat, vilken ska jag välja... Kokos, Kokos Shimmer, Papaya, Jolly Orange, Passionsfrukt eller Satsuma? Haha, antar att det blir sådär när man jobbar där själv.. För mycket goda dofter. Men tror faktiskt att det blir passionsfrukt, har inte provat den än (annars är Papaya min stora favorit)
Fyfan, känner mig som en hemsk människa när jag tänker på barnen i Afrika...Men hurrni people, från och med NU så börjar mitt nyttiga liv
.
Nu har jag gjort det officiellt både här och Facebook, så, there's no turning back!!! MOHAH. Nej men faktiskt, nu har jag press på mig, ska väga in julgrisen (mig alltså... citerat av min moster som kallade sig själv för julgris) imorgon bitti. Tänker inte säga exakt min vikt, men kan faktiskt erkänna att det är över 65 kg. Jag ska gå ner till 60, först och främst.

Jessica Alba har min drömkropp.
och mitt drömutséende för den delen.. Kanske inte just på denna bild men, haha. Hon är enligt mig en av världens vackraste kvinna. När jag har hennes kropp är jag nöjd.Later. Kommer med recension om Passionfruit buttret ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0