Hejdå blogg.se!

HEJDÅ BLOGGEN!

Jag driver numer Favs.ses officiella smink-&skönhetsblogg! Wiiii. Så från och med nu hittar ni mig på
www.favs.se/skonhet

Puss, och tack för tiden på blogg.se :)

Prova-på på IMC!

Ni som känner mig vet ju att min stora dröm är att bli makeup artist!
Känns som att drömmen kommer lite närmare, har bokat in en prova-på-dag på International Makeup Center. Skolan jag troligen kommer gå nästa år, i Stockholm. För en liten summa får man vara med under en 4-timmars lektion och titta vad dom gör, ställa frågor och kika runt i lokalerna. Wiiii! Så jag har köpt tågbiljetter tills den 21 september, då jag ska vara med på deras lektion.

Längtar!

Semi Precious

Galet fin sminkning av denna brud, med ögonskuggorna från MACs nya kollektion Semi Precious, som är helt fantastisk. Ögonskuggorna är inspirerade av olika ädelstenar, och är magiskt fina.

Check it out.
Älskar hennes arabiska ögon!Ögonskuggorna.
Finns på Kicks för 190 kr styck. Det är dom jag kommer slösa min lön på den 25te kan jag säga!!

denzel, oh denzel

There's something about Denzel......


Giselle, och smink!

EXTREMT jobbig dag på jobbet, SJ. Tre tåg försenade, vilket innebär tusentals arga resenärer som tar ut sin ilska på lilla mig där i Resebutiken.. Men det gick rätt bra, ingen blev tokarg. Tack till alla ni underbara kunder!

Efter jobbet hade jag "möte" med en fantastisk brud vid namn Giselle som jag ska fotografera till hennes hemsida. Vi skulle gå igenom lite hur hon ville ha bilderna över en fika, men fikat som jag beräknade bli kanske 1 timme, slutade i TRE timmar, och snack om allt mellan himmel och jord. En brud med fantastisk vilja, grym personlighet och allmänt asvacker. Blev ännu mer inspirerad till mina egna framtidsdrömmar också. Blir kul att plåta henne! :)
Har nyss beställt en MEGAorder från elf (eyeslipsface.se). Jag har varit där inne och spanat flera gånger i veckan i typ ett år, men har inte vågat beställa förän nu, haha. Har tyckt att hemsidan verkar lite B, men alla verkar vara skitnöjd så nu jävlar beställde jag.11 grejer för cirka 370 spänn, det är inte dåligt!! Ni som inte har upptäckt sidan, gå in och röj. Det är sjukt låga priser, fattar inte hur det går runt för dom.

Later!

KAPTEN RÖD!

Sjukligt bra kväll på gatufesten igår!

Först såg vi Veronica Maggio som var fantastisk, efter det Daniel Adams-Ray som alltid är lika grym, och sist men inte minst Kapten Röd - bäst under hela GF-veckan. SATAN vilken konsert. Hans musik fyller en verkligen med glädje och mycket inspiration. Förutom det var han bara en stjärna på scenen.Här är tre av mina favoritlåtar från Kapten Röds nya album "Fläcken som aldrig går bort".

- Saknade vänner

- Ju mer dom spottar

- 1.000.000 nollor

Lyssna på texten till den här låten, sjukligt bra.Later

makeup!

Sminkar mig för fulla muggar, ikväll är det sista dagen på gatufesten och jag ser fram emot kvällen och framför allt Kapten Röd! Bara håret kvar sen är jag ready to go.

Later!

BINGO!

Blogg blogg blogg!!

Jag gråter idag. Läste allra sista sidan i min nya favoritbok: En flickfotografs bekännelser, av ingen mindre än Bingo Rimér, som har kommit att bli en av mina idoler. Det står om allt som har hänt i hans liv, från att han var barn tills nutid då han fick lilla Ringo. Sjukt intressant, och hysteriskt rolig. Ni som gillar självbiografier MÅSTE köpa den, NU. Jag känner väl lite extra för honom eftersom att jag själv är fotograf, kanske.

Jag tröstade min Bingo-sorg genom att köpa Alex Schulmans och Magdalena Graafs självbiografier, haha, jag börjar bli galen.

LaterBilder, dock-projektet!

Detta är vad jag har hållt på med inom foto-kretsen på senaste... Mitt dock-projekt, är nöjd, men hade kunnat gjort det bättre. Men här har ni, mina underbara modeller som är sminkade av MIG och plåtade av MIG :)

Puss!

Känner för att börja blogga igen... Wiiii, så, later!


Buktalardocka
Modeller: Pappa & Emma Sillman
Kendocka
Modell: Patrik SivertsenMarionettdocka
Modell: Helin SaracPorslinsdocka
Modell: Josefin Hallström

RSS 2.0