Giselle, och smink!

EXTREMT jobbig dag på jobbet, SJ. Tre tåg försenade, vilket innebär tusentals arga resenärer som tar ut sin ilska på lilla mig där i Resebutiken.. Men det gick rätt bra, ingen blev tokarg. Tack till alla ni underbara kunder!

Efter jobbet hade jag "möte" med en fantastisk brud vid namn Giselle som jag ska fotografera till hennes hemsida. Vi skulle gå igenom lite hur hon ville ha bilderna över en fika, men fikat som jag beräknade bli kanske 1 timme, slutade i TRE timmar, och snack om allt mellan himmel och jord. En brud med fantastisk vilja, grym personlighet och allmänt asvacker. Blev ännu mer inspirerad till mina egna framtidsdrömmar också. Blir kul att plåta henne! :)
Har nyss beställt en MEGAorder från elf (eyeslipsface.se). Jag har varit där inne och spanat flera gånger i veckan i typ ett år, men har inte vågat beställa förän nu, haha. Har tyckt att hemsidan verkar lite B, men alla verkar vara skitnöjd så nu jävlar beställde jag.11 grejer för cirka 370 spänn, det är inte dåligt!! Ni som inte har upptäckt sidan, gå in och röj. Det är sjukt låga priser, fattar inte hur det går runt för dom.

Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0